Lurx

Heroes Never Die...They Just Reload

börjar få ordning på torpet!

Kategori: bloggen

Såja nu börjar det äntligen likna något, har fått till en hel del här hemma nu den sista tiden både inne i verkstan samt ute i spelrummet och resten av huset såklart!
 
Jag kommer helt enkelt uppdatera er genom att bildbomba och skriva en liten text till varje bild!
 
De modifierade expedithyllorna, väntar fortfarande på delar från ebay för att kunna slutföra detta projekt!
Jag blev tvungen att möblera om lite när CRT-TV:n kom på plats då den var lite väl stor, får se om jag har kvar denna i framtiden men för tillfället så funkar det iallafall!
 
En bättre bild på tv:n och de sista kartongerna som innehåller ström- och bildkablage till konsolerna!
resterande kartonger vilar inne i förrådet som vi förövrig storstädade i helgen!
 
En bild på spelhyllan/hyllorna, den övre ska skruvas upp på väggen och den undre är där bara tillfälligt som avlastning, vill hitta en till likadan svart hylla då dessa hyllor har perfekt djup för spelen!
 
Inne i verkstan är det ordning och reda! byggt upp på höjden, lagt till hyllor och helt enkelt använt mig utav utrymmet som finns där! det ända som fattas här nu är att snygga till kabeldragningen samt dra in nätverkskabel.
 
en lite bättre bild på hyllorna samt på lösningen till mus och tangentbord,
ett par gamla skenor från en låda + ett gammalt hyllplan och vips stor och stabil utdragbar hylla för mus och tangentbord
 
framför hyllorna hittar vi en verktygstavla samt fack för ritningar, material och diverse mattor!
Jag fick även upp hyllan till handkontrollerna i helgen, tigers gamla kattställning fick offra sig helt enkelt då vi inte skulle ha den uppe någonstans här hemma.
 
alla handkontroller med sladd har fått sig en kabelsamlare med kardborre så att det blir lättare att hantera och slippa böka så mycket med sladdarna varje gång! bara till att kvajla upp och sätta fast
 
Väntar som sagt ivrigt på att delarna från ebay ska trilla in så att jag kan få klart expedithyllorna men det kommer när det kommer, har en hel del annat att fixa och pilla med i huset ändå.
 
ha det fint!
Kommentera inlägget här: